motiverad

Har väl egentligen aldrig kommit igång med den här bloggen och den existerar egentligen bara för att jag är för lat för att avsluta den. För övrigt har jag svårt med avslut och bl.a. därför skall denna otroligt tråkiga komablogg få återupplivas. Jag har ett syfte.

Syftet är att gå ner 10 kg fram tills sommaren. Visst, det kan låta drastiskt men det är dags att komma iform igen och när jag var som mest i form var jag 12 kg lättare än idag och därför känns 10 kg som ett bra mål.

Idag skall jag åka till gymmet innan jobbet i Hallsberg. Jobbar som tränare i Hallsberg i Skridskoklubben Tranan, vilket jag trivs med. Dessvärre skulle jag väl tjäna bättre med att plocka bär i norrland men tills jag kan kan ta nästa tränarutbildning får jag nöja mig. Det är mycket hobby till varför jag väljer att vara där.

I alla fall så har morgonen varit urusel, kunde inte stå rakt förut. Hade så ont i magen. Kändes som om en alien satt och sög upp magen inifrån. Men han verkar ha gett sig nu i alla fall.

En sak till. Vårt hus är invaderat av en Lettisk familj. Tycker inte om min Pappas gärstfrihet längre. Hoppas dom hittar en lägenhet snart!


Orkar inte skriva mer än att jag ÄR motiverad och inriktad på resultat. Ska kunna gå ner i spagat igen också.





RSS 2.0